UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Відбудуться курси підвищення кваліфікації «Організація та здійснення управління і контролю у сфері використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання»

Відповідно до статті 7 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» та з метою підвищення ефективності діяльності суб’єктів господарювання щодо запобігання забруднення довкілля, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління запрошує посадових осіб та спеціалістів природоохоронних служб підприємств на курси підвищення кваліфікації «Організація та здійснення управління і контролю у сфері використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання».

Термін проведення курсів з 08 до 18 лютого 2022 року.

Курси будуть проведені у форматі дистанційного навчання, що передбачає викладення основного лекційного матеріалу у вигляді відео конференції та самостійне опрацювання слухачами програмних питань в процесі виконання модульних контрольних робіт і підсумковий тестовий контроль знань слухачів.

Для успішного опанування курсу слухачі  забезпечуються навчальними матеріалами у формі презентацій, опрацьованих законодавчих та нормативно-правових актів відповідно до програми курсу, Методичними настановами щодо опанування курсу. У разі потреби, слухачам надаються індивідуальні онлайн-консультації.

Програма курсів передбачає ознайомлення з основними положеннями законодавства щодо управління та контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища та поглиблене опрацювання вимог до природоохоронної діяльності на рівні підприємства і сприятиме розвиткові професійних компетентностей працівників екологічних служб суб’єктів господарювання, поліпшенню діяльності підприємств у сфері охорони довкілля.

Вартість навчання одного слухача становить 3000 грн.

Підтвердження щодо участі представника підприємства в навчанні просимо надіслати до 01 Лютого  2022 року на адресу Академії для професора Тимошенка Михайла Миколайовича (e-mail: tmm_@ukr.net) вказавши: прізвище, ім’я та по батькові; посаду, телефон; електронну адресу слухача.

Після підтвердження участі у навчанні на Вашу адресу буде направлено бланк договору на оплату освітніх послуг та облікову картку слухача.

Навчальні матеріали, Методичні настанови щодо опанування курсу, які містять навчальну програму курсу, перелік питань для самоконтролю та перевірки знань, теми завдань модульного та підсумкового контролю знань, порядок оформлення контрольних робіт та перевірки знань, буде надіслано кожному слухачеві особисто на електронну адресу, вказану в обліковій картці, після оплати освітніх послуг.

У разі успішного виконання контрольних робіт, слухачам буде видано свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: