UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Сучасні практики публічного управління земельними та водними ресурсами України

У рамках заходів щодо забезпечення реформування публічного управління та адміністрування Навчально-науковим інститутом сталого розвитку територій Державної екологічної академії буде проведено «круглий стіл» з обговорення актуальних проблем правової модернізації та впровадження європейських механізмів публічного управління та адміністрування, зокрема в сфері земельних і водних ресурсів України.

Входження вітчизняної системи публічного управління та регулювання в європейський правопорядок – це процес приведення законів України та інших нормативно-правових актів у відповідність із законодавством ЄС. Проте адаптація законодавства це не тільки вдосконалення існуючого законодавства України, а й професійна розробка проектів і подальше дотримання вимог нормативно-правових актів з урахуванням норм і стандартів ЄС, яке визнано одним з основних пріоритетів інтеграційного процесу.

«Круглий стіл» буде проведено для представників органів місцевого самоврядування України, який присвячений актуальним проблемам використання та вдосконалення механізмів публічного управління та адміністрування в Україні,  висвітленню сучасних практик публічного управління земельними та водними ресурсами в повоєнній Україні.

Організатор заходу – Навчально-науковий інститут сталого розвитку територій Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління.

Характер заходу – дискусійно-роз’яснювальний, сформований на основі опитування представників органів місцевого самоврядування.

В межах програми «круглого столу» планується експертно-аналітичне обговорення особливостей здійснення публічного управління в умовах воєнного стану,  застосування органами місцевого самоврядування земельного законодавства, основи кліматичної нейтральності та раціонального водокористування тощо.

Враховуючи провідну роль Навчально-наукового інституту сталого розвитку територій в розробці механізмів і інструментів управління та регулювання означеної сфері суспільних відносин, до роботи «круглого столу» запрошені відомі фахівці з практики та теорії публічного управління (державного управління та місцевого самоврядування), земельного права та питань водокористування  в Україні.

Запрошуємо Вас до участі в обговоренні питань особливостей публічного управління та регулювання в сфері земельних і водних ресурсів України з можливістю подальшого проходження навчання та підвищення кваліфікації на магістерській програмі по кафедрі публічного управління в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління та отримання сучасних знань і компетенцій в напряму регулювання суспільних відносин у сфері публічного управління земельними та водними ресурсами в повоєнній Україні.     
 
Дата проведення – 25 жовтня 2023 року
Час проведення: 11:00-13:30
Формат проведення – ZOOM
 
Участь у заході безкоштовна.
Щоб взяти участь – слід зареєструватись. Кількість учасників обмежена.
Строк закінчення реєстрації – 24 жовтня 2023 року.

 
Ідентифікатор: 876 5932 8928
Код доступу: N9SDT7
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: