UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Семінар з питань безпеки праці

14 березня 2024 року у приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління відбувся інформаційно-просвітницький семінар за темою: «Мінімальні вимоги щодо безпеки і здоров'я на роботі працівників лісового господарства та під час виконання робіт із зеленими насадженнями», організований Галузевим навчальним центром з охорони праці Академії. У його роботі брали участь співробітники відділів державної охорони природно-заповідного фонду; фахівці та інспектори з охорони природно-заповідного фонду; керівники  природоохоронних науково-дослідних відділень; інженери з охорони праці; представники Держпраці та ДП «Ліси Украпїни», а також профільні спеціалісти  Міндовкілля та науковці ДЕА. 

Відкриваючи семінар директор Галузевого навчального центру з охорони праці Академії Ігор Салій акцентував увагу на питаннях безпеки праці під час виконання робіт із зеленими насадженнями. Він зокрема наголосив, що « така тема є важливою, оскільки робота в сфері догляду за зеленими насадженнями досить часто пов'язана з різноманітними ризиками для працівників».

Наталія Кузьменко, завідувачка Сектору з  охорони праці Міндовкілля, у своєму виступі порушила питання щодо вимог безпечного виконання робіт працівниками відділів природно-заповідного фонду під час лісосічних та трелювальних роботах з огляду  на виникнення ймовірних небезпек та ризиків.

Власне. всі учасники заходу у своїх виступах  наголошували, що питання  безпеки праці в природоохоронній галузі на сьогодні актуальні і потребують постійної уваги.






Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: