UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Нарада з питань удосконалення Національної системи стійкості

Ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар за участі науковців Академії, директора Центру європейської та євроатлантичної інтеграції ДЕА Володимира Гандзюри, провів зустріч з керівниками окремих відповідних профільних підрозділів Генерального штабу ЗСУ та Міністерства оборони України . В рамках заходу розглядалися питання співпраці, а також участі фахівців Академії в розбудові Національної системи стійкості (НСС) України. Значна увага приділялася екобезпековій складовій НСС та взаємодії природоохоронних структур з Сектором безпеки і оборони України, зокрема, Олександр Бондар зазначив, що «в діяльності Академії співпраця з ГШ ЗСУ та МО України, розв’язанні нагальних проблем екобезпеки в цілому посідає чільне місце» .

Під час розмови представник Генерального штабу ЗСУ відзначив високий фаховий рівень освітньо-наукових працівників Академії в розбудові екобезпеки ЗС України та у навчанні військових екологів, розв’язанні нагальних екологічних проблем, що накопичилися в нашій країні особливо в умовах воєнного стану, агресії росії проти України. Тому співпраця ЗСУ з Академією нині набуває вагомого значення.

Представник МО України Головний спеціаліст Експертної групи політики міжнародного військового співробітництва в інформаційній сфері та у сфері публічної дипломатії Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міністерства оборони України Петро Канана наголосив на важливості співпраці ДЕА із ЗС України та у міжнародному співробітництві.

Підбиваючи підсумки наради Олександр Бондар окреслив коло окремих питань щодо діяльності Центру європейської та євроатлантичної інтеграції ДЕА у напрямку поглиблення співпраці з ГШ ЗСУ та МОУ, зокрема акцентувавши увагу на пришвидшенні розроблення конкретних проєктів з екобезпеки Сектору оборони України .
Довідково. Національна система стійкості була введена в дію Указом Президента України 27 вересня 2021 року. Проте і нині вносятья до розгляду відповідні пропозиції щодо її удосконалення. Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління з самого початку створення Робочої групи з розбудови Національної системи стійкості брала активну участь у її формуванні.


Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024