UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Зелена економіка та низьковуглецевий розвиток: глобальні виклики та реалії за умов повоєнного часу»

На виконання завдань, окреслених у базових стратегічних документах державного рівня, які спрямовані на вирішення проблем низьковуглецевого розвитку України до 2050 року, екологічної політики України на період до 2030 року, досягнення цілей сталого розвитку та ряду нормативно-законодавчих актів на їх реалізацію, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на базі кафедри зеленої економіки проводить ІІІ міжнародну науково-практичну конференцію ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ ТА РЕАЛІЇ ЗА УМОВ ПОВОЄННОГО ЧАСУ» з метою огляду оцінки прогресу досягнень в напрямі імплементації європейських сценаріїв зеленого зростання, низьковуглецевого розвитку та кліматичної політики України з врахуванням євроінтеграційних прагнень та глобальних викликів в сценарію повоєнного відновлення України.

Конференція відбудеться 16 грудня 2022 р. (початок об 11-00)
 
Форма участі – онлайн, офлайн та дистанційна.

Проведення заходу у режимі офлайн передбачено у Інформаційно-просвітницькому Орхуському центрі (м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського (Урицького), 35, 1 поверх, кімната 103, початок об 11:00).

Посилання для участі онлайн:
(Ідентифікатор конференції: 882 5359 9159; код доступу: 272727)
 
КАЛЕНДАР КОНФЕРЕНЦІЇ:
15 грудня 2022 р. – кінцевий термін прийому заявок та тез щодо участі в конференції
16 грудня 2022 р. – проведення заходу (розміщення матеріалів на сайті, обговорення доповідей)
31 січня 2023 р. – розсилка сертифікатів участі в конференції та електронного збірника тез авторам

Збірник тез конференції буде виданий українсько-польським видавництвом «Liha-Pres», яке входить до рейтингу книговидавців SENSE. Кожній тезі, включеній до збірника тез конференції, буде присвоєно DOI, що дає змогу авторам знайти свою наукову працю на сайті Open Ukrainian Citation Index (OUCI), який був розроблений фахівцями Державної науково-технічної бібліотеки України за дорученням Колегії Міністерства освіти і науки України. Збірник тез конференції буде розміщений на відкритій платформі українсько-польського видавництва з багаторічним досвідом видання наукової книги «Liha-Pres» за цим посиланням.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ

ДЕТАЛЬНІШЕ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ЛИСТІ ЗА ПОСИЛАННЯМ.
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: