UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління долучилася до проекту збереження врожаю

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління разом із Міжнародним науково-експертним центром моніторингу наслідків військових збройних конфліктів та УАРОР долучилася до проекту збереження врожаю, щоб не дати йому перетворитись на відходи, шляхом розповсюдження засобів для тимчасового зберігання зерна (рукавів). За розрахунками Академії, які озвучив її Ректор Бондар Олександр Іванович реалізація цього проекту дозволить попередити агроекологічні втрати майже на 1,5 млрд. доларів.

ПРОЄКТ реалізується в рамках стратегії Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) за  фінансової підтримки урядів Канади, Японії та австралійської благодійної організації Minderoo Foundation. 

Загалом по Україні планується розповсюдити 31000 рукавів, що забезпечить зберігання понад 6 мільйонів тонн зерна - 30% дефіциту потужностей зі зберігання збіжжя в Україні.  Наразі за листопад в рамках організованих 20 центрів надання гуманітарної допомоги видано агровиробникам 20 тисяч рукавів, а в грудні буде надано ще понад 10 тисяч рукавів і 105 комплектів техніки для завантаження зернових в рукави.


Голова УАРОР Чернов Сергій Іванович, координаторка ООН в Україні Деніз БРАУН, керівник офісу ФАО ООН в Україні П'єр Вотьє, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Башлик Денис Олександрович, виконавчий директор Центру моніторингу наслідків військових збройних конфліктів Ситник Євген Юрійович дали старт другому етапу видачі рукавів на Київщині.


       
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: