UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління - найкращий провайдер освітніх послуг 2022!

21 жовтня 2022 року у Талліні ДЕА отримала нагороду GoGlobal Awards у номінації «Освітні послуги»! 
 
GoGlobal Awards цього року присвячується тим організаціям, які, незважаючи на складні часи, демонструють інноівцііі та стійкість. 
 
Серед 50 країн-учасників, та 8000 заявок, Державна екологічна академія увійшла у перелік найкращих у світі за введення нових діджитал-інструментів та інноваційних технологій у науково-навчальний процес та безперервну активну роботу під час воєнного стану. 
 
Цього року подія відбувалася у Талліні, тому що Естонію називають найрозвинутішим цифровим суспільством у світі. Минулого року Естонія отримала золоту нагороду Go Global за найкраще агентство з просування експорту та честь прийняти цьогорічну церемонію.
 
Нагорода Go Global Awards Міжнародної торгової ради при підтримці Естонського агентства бізнеса та інновацій, Міністерства підприємництва та інформаційних технологій Естонії відзначає компанії, які рухають економіку вперед завдяки своїм інноваціям, технологіям і стратегіям.

Нагорода Go Global Awards проходить суворий трирівневий процес перевірки/відбору. Кандидати починають процес подачі заявки з етапу попереднього відбору/ранжування. 20% найкращих номінацій у всіх категоріях потім перехресно перевіряються, щоб забезпечити послідовність. Потім відбираються фіналісти, які переходять до прямого журі, де виступають перед незалежними членами Комітету Go Global Awards. Потім комітет із нагородження перехресно переглядає презентації фіналістів, а остаточні рішення оголошуються на Go Global Awards Day.

Нагороди об’єднують сотні  найінноваційніших світових виробників, перевиробників і експортерів, а також представників державних органів, торгових асоціацій, компаній венчурного капіталу та фінансових установ.

Трохи статистики:
• Загальна кількість заявок: 8142
• Кількість українських компаній, які подали заявку: 262
• Українські компанії, які дійшли до фіналу та зробили пітчі: 32
• Загальна кількість бізнес-нагород: 61

Серед переможців з України цього року в номінації Технологічна інновація року – Міністерство соціальної політики України, Банківська асоціація року - Українська асоціація платіжних систем та у номінації Співпраця та нагорода лідерства - Український кластерний альянс.


Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: