UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
Ректор Академії Олександр Бондар брав участь у відкритті фахового заходу «Вода в промисловості та АПК в умовах війни та кліматичної кризи», організованого Професійною Асоціацією Екологів Світу та Геологічною Інвестиційною Групою. На відкритті заходу виступила член профільного комітету ВР України Олена Криворучкіна, перший заступник Міндовкілля Олександр Краснолуцький, заступник голови Держводагентства України Ігор Гопчак, голова департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний. У виступах посадовці зазначили критичний стан водних ресурсів в Україні внаслідок військової агресії рф, нестачу питної води в багатьох регіонах, проблеми з підземними водами.
27.09.2023
20-21 вересня у змішаному форматі відбувся International Sustainability Forum 2023 (Міжнародний форум зі сталого розвитку 2023), організований Асоціацією експертів зі сталого розвитку.

20 вересня 2023 року заходи форуму відбувалися у Києві, Україна, а 21 вересня – у Гаазі, Нідерланди.
22.09.2023

20 вересня ц.р. ректор  Державної екологічної  академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар провів ділову зустріч з директором Інституту археології НАН України Віктором Чабаєм. Під час дружньої розмови ректор Академії та очільник Інституту поінформували один одного про діяльність закладів у непростих умовах сьогодення, окреслили окремі питання взаємовигідної співпраці за  освітніми та науковими напрямками, зокрема, використання наукового потенціалу вчених у вивченні та розв’язанні екологічних проблем, що виникли внаслідок зруйнування російськими агресорами греблі Каховської ГЕС.

22.09.2023
Ректор  Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар та директорка  Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства НААН  Раїса Вожегова, незважаючи на виклики, спричинені російсько – українською війною, 20 вересня 2023 року скріпили підписами угоду про поглиблення освітньо-наукової співпраці двох закладів на шляху розбудови екологічної сфери, підвищення кваліфікації профільних спеціалістів галузі.   Під час проведення заходу Олександр Бондар наголосив на актуальності обопільної співпраці за важливими для країни напрямками, зазначивши, що, приміром, « науковці Академії та інституту можуть докласти і свої зусилля для поліпшення навколишнього природного середовища, зокрема, проведення актуальних відповідних наукових досліджень з метою розв’язання екологічних проблем, викликаних руйнацією російськими військовими  Каховської ГЕС».
21.09.2023
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора України” (140 годин), а також«Курси підвищення кваліфікації сертифікованих екологічних аудиторів» (40 годин).
05.09.2023
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління запрошує на навчання до магістратури:
 
281 «Публічне управління та адміністрування»
Освітній ступінь Магістр (професійне спрямування)
Форма навчання Заочна
термін навчання 1,5 року
Вартість навчання – 20 000 грн. за рік
05.09.2023

ВСТУП ДО АСПІРАНТУРИ зі спеціальностей
101 – Екологія
183 – Технології захисту навколишнього середовища
051 – Економіка (спеціалізація – економіка  природокористування та охорони навколишнього середовища)
з відривом та без відриву від виробництва.

04.09.2023
31 серпня ректор Академії Олександр Бондар провів робочу зустріч з заступником голови Київської обласної державної адміністрації Лесею Карнаух. Під час зустрічі було обговорено напрямки співпраці, зокрема, питання розвитку рекреаційно-реабілітаційних центрів в національних природних парках для відновлення військових, здійснення науково-методичної підтримки в окремих питаннях державного управління природоохоронною галуззю тощо. В обговоренні планів співпраці брав участь проректор з інноваційного і технологічного розвитку Ігор Іваненко.
31.08.2023
Від імені колективу Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління вітаю з Днем Незалежності України!
Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою. Бажаю відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашій родині і країні! Бажаю здоров’я, добробуту, творчого натхнення і плідної праці на благо України.  Віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! 

Ректор Державної екологічної  академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар
23.08.2023
У 2023 році Україна вдруге відзначає своє державне свято - День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.
28.07.2023
За такою темою цього року реалізовуватиметься міжнародний проєкт, мета якого – напрацювання рекомендацій щодо подальших структурних змін у гірничодобувній промисловості України, підготовці майбутніх інженерів постгірничого профілю.
14.07.2023
Шановні працівники природно- заповідної справи!

Колектив Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління щиро вітає Вас з професійним святом - Днем працівників природно-заповідної справи!
07.07.2023
Викладачі кафедри публічного управління ДЕА (завідувач кафедри проф. В.Є. Воротін) з 19.06.23 р по 23.06.23 р. провели курси підвищення кваліфікації освітньо – наукових працівників Академії за темою: «Сучасні виклики публічного управління на засадах екологічної безпеки».
Мета навчального курсу - формування у слухачів фахового розуміння особливостей та реалізації публічного управління в умовах воєнного стану та відновлення України.
05.07.2023
За сприяння Centre for humanitarian dialogue (HD) 26-30 червня відбулася навчальна поїздка українських науковців та представників Міністерства енергетики України до Бохуму ( Німеччина) з метою вивчення німецького досвіду реструктуризації вугільної галузі та налагодження зв’язків з німецьким науковим товариством для подальшої співпраці в інтересах України у розробленні концепції екологічного закриття вугільних шахт та відновлення територій гірничо-промислових районів (постмайнінг), захисту об’єктів критичної інфраструктури.
05.07.2023
Митрополит Київський і всієї України, предстоятель Православної церкви України Блаженнійший Епіфаній, з нагоди дня народження ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря нагородив його на вшанування заслуг відзнакою з нагоди візиту Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну (20-24 серпня) 2021 року.
29.06.2023
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: