UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
Галузевим начальним центром з питань охорони праці  Державної  екологічної академії післядипломної освіти та управління підготовлено курс лекцій «Запобігання  ризиків  життєдіяльності в умовах мінної небезпеки». Навчання ризикам, це суттєвий компонент протимінної діяльності. Метою проведення навчання  є зменшення ризику до такого рівня, щоб забезпечити сприятливе  середовище для  економічного  та соціального розвитку. Інформування про мінну небезпеку  є невід’ємною частиною планування та провадження протимінної діяльності.
05.04.2022
1 квітня в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулася робоча зустріч ректора Академії Олександра Бондаря з головою Державного космічного агентства України Володимиром Тафтаєм.
01.04.2022
30 березня з ініціативи ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря в режимі онлайн відбулося засідання «круглого столу» з питань оцінки екологічної ситуації в Україні під час воєнних дій. До заходу долучилися -  керівник Координаційного штабу Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад» Юрій Андрійчук, директор Інституту водних проблем та меліорації НААНУ Михайло Яцюк, науковці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління – Наталя Закорчевна, Григорій Шматков, Ігор Салій, Олег Улицький, Тарас Іващенко, Василь Коротецький, а також представники закордонних та українських профільних громадських організацій.
31.03.2022
21.03.2022-22.03.2022 року успішно проведено захист магістерських дипломних робіт (група 6). Екзаменаційна комісія у складі Тимошенко М.М., Барановська В.Є, Риженко Н.О., Буглак О.В., Камишина Є.В. під головуванням доктора біологічних наук, професора, зав. кафедри екології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Волошиної Наталії Олексіївни працювала у режимі он-лайн за допомогою платформи zoom.
23.03.2022
ПІДЗЕМНІ ВОДИ – РОБИМО НЕВИДИМЕ ВИДИМИМ


22.03.2022
Не складні вправи які вам допоможуть пережити в ці складні часи панічні атаки.
21.03.2022
Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» створила координаційний штаб з гуманітарних питань. Його  очолив  Президент асоціації Сергій Чернов. Першим заступником керівника призначено Юрія Андрійчука, заступником керівника координаційного штабу УАРОР Олександра Бондаря.
19.03.2022
14  березня 2022 року Президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроект  № 133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні». Президент пропонує продовжити дію воєнного стану в Україні на 30 днів, а саме продовжити дію воєнного стану в Україні ще на 30 діб починаючи з 05години 30 хвилин  26 березня 2022 року , тобто майже до кінця квітня.
 
Тому в умовах дії воєнного стану:
якщо Роботодавець не зміг опрацювати листок тимчасової непрацездатності та подати за ними заяву-розрахунок у зв’язку із бойовими діями за місцем їх розташування, то Працівник може самостійно звернутись до Фонду соціального страхування України для отримання лікарняних і декретних допомог.
16.03.2022
СТОСУЄТЬСЯ ВСІХ МЕШКАНЦІВ ПЛАНЕТИ ЗЕМЛЯ
НІ – ЯДЕРНИМ ЗАГРОЗАМ УКРАЇНИ!

Світовий досвід свідчить про очевидність руйнівного впливу ядерної зброї на навколишнє природне середовище. Порушення норм ядерної безпеки стає найсерйознішою загрозою для здоров'я та виживання представників земної цивілізації у планетарному масштабі. Це засвідчують не лише дослідження вчених усього світу, а й оцінки наслідків попередніх військових радіоактивних руйнувань у м. Хіросіма та Нагасакі (Японія) та значні регіональні викиди радіоактивних речовин у результаті аварій на Чорнобильській та Фукусімській АЕС.
10.03.2022
9 березня - день народження Тараса Шевченка, генія та символа нашої нації. Його шляхетне поетичне слово говорило про соціальне пекло низів суспільства, це був перший такий голос у Європі. Він той, хто зумів об’єднати і низи, і верхи в одну спільноту, той, хто надав імпульс процесу націотворення.
​На чотирнадцятий день підлої, підступної, безглуздої війни українці згуртувалися, як ніколи за часів незалежності. Ми об’єднані, ми сильні, ми рішучі, ми сповнені волею до перемоги, ми пишаємося нашими захисниками.
09.03.2022

"Закликаємо всіх громадян вжити заходів зі світломаскування власних домівок. 

Так житлові будинки стануть непомітними для ворога у темну пору доби".

09.03.2022
Чіткі та оперативні дії допоможуть звести до мінімуму рівень шкоди. Як діяти під час пожежі — підкаже інструкція.
07.03.2022
23.02.2022 здобувачі другого (магістерського) рівня, що навчаються на ОПП "Екологія та управління природними ресурсами" (група 6), успішно склали кваліфікаційний екзамен з екології. Головувала Волошина Наталія Олексіївна, доктор біологічних наук, професор, завідувач кафедри екології  Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. 
23.02.2022
Згідно Указу Президента № 53/2022 сьогодні в Україні вперше відзначають День єднання.

День єднання несе собою важливу мету: показати, що українці єдина нація, яка любить свою Батьківщину та рідні землі.
 
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління долучилася до урочистих заходів з нагоди Дня єднання:
  • було піднято Державний Прапор України;
  • о 10:00 відбулося виконання Державного Гімну України співробітниками Академії.
16.02.2022
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: