UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Курси підвищення кваліфікації «Туризм та управління відходами на природоохоронних територіях» 20 травня – 17 червня 2020 р. (онлайн трансляція)

   Державна екологічна академія за пітримки Міністерства енергетики та захисту довкілля України спільно з Європейським Товариством Дикої Природи в Україні оголошує набір на курси підвищення кваліфікації на тему «Туризм та управління відходами на природоохоронних територіях» для працівників, які задіяні у сфері туризму та менеджменту, відповідальних за освітньо-інформаційну роботу в установах ПЗФ. 

Метою заходу є:
- підвищення кваліфікації працівників установ ПЗФ України;
- знайомство з практичними підходами до розвитку невиснажливого туризму та управління відходами на територіях ПЗФ;
- підвищення спроможності українських природоохоронців щодо розвитку невиснажливого туризму та управління відходами на територіях ПЗФ;
- залучення українських фахівців до європейської спільноти природоохоронців.

 Курс складається з 5-ти онлайн сесій, трансляції яких буде проходити кожну середу (1 раз на тиждень) з 20 травня по 17 червня 2020 р.

Програма курсу:

1. 20 травня 2020 р.
Історія, роль та обов´язки рейнджерів на природоохоронних територіях
Європейське Товариство Дикої Природи

2. 27 травня 2020 р.
Управління туризмом на природоохоронних територіях
Європейське Товариство Дикої Природи

3. 03 червня 2020 р.
Вказівки та принципи концепції «Поважай природу» щодо туризму на природі
Європейське Товариство Дикої Природи та Міністерством енергетики та захисту довкілля України

4. 10 червня 2020 р.
Інтерпретація природи
Державна екологічна академія  післядипломної освіти та управління

5. 17 червня 2020 р.
Поводження з відходами на природоохоронних територіях та законодавство України
Європейське Товариство Дикої Природи

Тривалість кожної сесії:
10.00-15:30  Освітня сесія
11.10 -11.20 Перерва на каву
13:00-14:00 Обідня перерва.

Презентування 1,2,3 та 5 сесій буде здебільшого проводитись англійською мовою з демонстрацією презентацій українською мовою за допомогою послідовного перекладу (при необхідності).

Мінімальні технічні вимоги для участі у курсах:
Інтернет -з´єднання - 1,5 Мб/с та комп´ютер з мікрофоном та веб-камерою (за можливістю).

Реєстрація участі у всіх п´яти освітніх сесіях і для отримання свідоцтва Державної екологічної академії про проходження курсу проводиться українською мовою тут: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNXK3ufoaXWw442P5pau7eUm05gr4brc2V2aHrbjW98X3aGQ/viewform

Для забезпечення технічної можливості безкоштовної участі в онлайн-курсі та отримання сертифікату учасника від Європейського Товариства Дикої природи обов’язковою є реєстрація англійською мовою для участі у кожному курсі на сайті Вілдернес Академії Владо Ванчура:  https://wilderness.academy/online-training. Реєстрація проводиться англійською мовою тут: 
https://wilderness-society.org/register-now-ranger-training-on-tourism-and-waste-management-in-protected-areas-of-ukraine/

Курс проводиться за підтримки проєкту «Прибери в національному природному парку Синевир, Україна» та  Вілдернес Академії Владо Ванчура: https://wilderness.academy/online-training. За фінансової підтримки Європейської асоціації дозвілля та охорони.

Контактна особа:
Щока Ірина, представник Європейського Товариства Дикої Природи в Україні.

В разі виникнення запитань чи труднощів з реєстрацією просимо звертатись за номерами телефону: + 38 068 044 2727 або  +38 050 665 4943, або за електронною поштою  

Більше інформації про проекти Європейського Товариства Дикої Природи в Україні можна отримати за посиланнями:
https://wilderness-society.org
https://european-wilderness.network 
https://wilderness.academy

Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023