UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

УВАГА! ЗМІНИ ДО АНОНСУ! Курси підвищення кваліфікації для виконавців звітів з екологічних процедур «Механізми та інструменти зеленої економіки в форматі європейських вимог (екологічний аудит, СЕО, ОВД)»

   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління запрошує на курси підвищення кваліфікації «Механізми та інструменти зеленої економіки в форматі європейських вимог (екологічний аудит, СЕО, ОВД)».
   Цільова аудиторія: екологічні аудитори, виконавці СЕО та ОВД, управлінці, науковці.
  Комплектація групи – до 22 березня 2021 р. на основі заяви (Форма заяви надається нижче).
   Мета курсу -озброєння слухачів найсучаснішими знаннями та практичними навичками і порадами стосовно ефективного  застосування  інструментів зеленої економіки у відповідності до існуючої нормативної бази( Закони України «Про екологічний аудит», « Про стратегічну екологічну оцінку», «Про оцінку впливу на довкілля») та кращої національної та європейської практики.
   Навчально-тематичний план курсів (24 години) передбачає 3 навчальні модулі:
Модуль1.Європейські вимоги, законодавча та доказова база, методичний інструментарій з виконання екологічних процедур в практиці стратегічного планування та господарської діяльності.
Модуль 2. Ефективність та достовірність  сценарію  здійснення екологічних процедур та підготовки звітів для замовника.
Модуль 3. Механізм відповідальності та огляд типових помилок щодо формування звітів з екологічних процедур:практичні поради та дискусійні питання.
   Реєстрація здійснюється:

(і) для учасників на комерційній основі - після заповнення заявки (форма заявки додається);
(іі) для держслужбовців у спосіб подання листа довільної форми на бланках організацій з вказуванням ПІБ, посади потенційних учасників.
  Заявки щодо участі приймаються до 22 березня 2021 р.
   Залікові  матеріали будуть надані після реєстрації  учасників за адресою електронної пошти economygreen2@gmail.com за умови повної проплати навчання та надання відсканованої квитанції.

   Участь для держслужбовців –безкоштовна.
   Для інших слухачів-навчання на платній основі - 3500грн за 1 слухача.
   Тестові залікові завдання  необхідно надіслати на адресу електронної пошти economygreen2@gmail.com  до 12 квітня 2021 р. включно.

   По закінченні  курсів на  основі успішного складання заліку видається свідоцтво державного зразка.
   Формат участі: 1-2 модулі-дистанційно, 3 модуль- офлайн.
   Увага! Реєстрація щодо участі офлайн – обмежена ( 20 чоловік в зв’язку з карантинними заходами).
   Дата офлайн засідання 1 – 2 квітня 2021 р.
 
Науковий координатор курсів-Галушкіна Т.П., професор кафедри зеленої економіки, д.е.н., проф., Заслужений економіст України, сертифікований екоаудитор (№ 003, свідоцтво Мінприроди України від 05.05.2005р.).
За довідками звертатись за телефонами: 044-206-30-31; 044- 38-343-38; 067-78-87-870
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: